Detta är en blogg

Detta är en blogg är ett ställe förvirrade själar kommer till för att läsa om en annan förvirrad själs olika vedermödor i dagens samhälle. Varning utfärdas för att det blir en smula cyniskt och en smula misantropiskt ibland.

Wednesday, March 15, 2006

Studenter, förenen eder

Nu börjar bli en smula upprörd på en del av de rutiner och praxisar som finns hos de flesta av de olika företag och annat som är till för att underlätta studenters situation. Det är så man blir varm i hela kroppen av de oerhört empatiska å varma människorna man möter på CSN. Det är nästan så man frustar med välbehag när man håller på att bli utkastad från sin lägenhet p.g.a poängbrist, och en dam i medelåldern påtalar att det skulle man tänkt på tidigare. Å då inte att förglömma alla fina människor på universiteten som man har som lärare å annat, för de krävar inte så mkt av en heller, som tur är, det hade ju varit jobbigt, pah hört på maken lärare som kräver nåt av sina elever, märkligt. Glöm nu allt snack om Jude eller Frimurarkonspirationer, vi står emot ett mycket hårdare motstånd - Dumskallarna.

BLÄ

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Nje, mer förstående och välmenande människor än herrarna och damerna på CSN får man leta med ficklampa och förstoringsglas efter.

12:52 AM  
Blogger Oskar said...

Helt klart. Det är ju mkt mkt fina människor vi pratar om.

3:05 AM  

Post a Comment

<< Home